Persoonlijke reisgidsPersoonlijke reisgids
empty

Een dagje uit vol plezier en sensatie voor jong en oud? 

2-jul-2019 9:25:44

Je vindt het bij Dinant Evasion! Vaar met een kajak de Lesse af in een prachtig landschap langs rotsen bezaaid met kastelen. Waag je aan een "deathride",  probeer een kabelbaan of een “touwbrug” in het park Dinant Aventure. Geniet van een rondvaart op de Maas aan boord van een groot schip of bestuur zelf een electrisch fluisterbootje. Bij Dinant Evasion kun je kiezen uit meer dan dertig activiteiten!

Kies in het hart van de valleien van de Lesse en van de Maas en aan de rand van de Ardennen uit een aanbod van ruim 30 activiteiten voor een ontspannende of eerder sportieve uitstap. Geniet volop van het weelderige en zo gevarieerde kader van één van de mooiste Europese bestemmingen van 2019!

#Betoverend #Ontspanning | www.dinant-croisieres.be

Ga aan boord voor een verrassende reis door de ongereptste landschappen van de Boven-Maas. Tussen Dinant en Waulsort of in de richting van Namen laat de boot je kennismaken met de architectuur, de geschiedenis en de mensen van de Maasstreek.

Verwen je ogen én je mond met onze speciale formule "Barbecue op de kade" of ontdek onze avondrondvaarten met buffet en vuurwe

#Geluk #Energie | www.lesse-kayaks.be

De legendarische afdaling van de Lesse per kajak, het favoriete avontuur op hete zomerdagen!

Glijd onder het gebladerte van een buitengewone en beschermde natuur. Rustige tocht of duivelse vaart, de Lesse verken je op het ritme van je peddelslagen. Traject van 12 of van 21km? Aan jou de keuze.

#Durf #Fierheid | www.dinant-aventure.be

Zin in sensatie? In het park Dinant Aventure zoek je de grenzen van je durf op: klimbos, touwbruggen, muurklimmen, speleologie...

Toon je behendigheid en je strategisch talent op de paintballvelden of flirt met de hemel dankzij de adembenemende XL Swing!

#HebJeErZinIn? #StaJeTePopelen?

Kijk meteen op www.dinant-evasion.be & reserveer je mooiste zomermomenten!

Dinant Evasion
Place Baudouin 1 er n°2 – 5500 DINANT
Tel +32 82 22 43 97

En, zin om eropuit te gaan?
Begin meteen je uitstap te plannen op dinant-evasion.be (info en reserveren)

 
 
 
 
 

Newsletter

Ontvang :

  • suggesties voor originele arrangementen
  • tips voor verblijven of activiteiten
  • de laatste nieuwigheden in de streek

Inschrijving

 

Facebook

My Great Web page
 

Twitter

 

Belgïe