veves_exp_copchalon_1.jpg

Op schattenjacht in het Kasteel van Vêves

Een schattenjacht in het mooiste middeleeuwse kasteel van België, hebben jullie er zin in? Met onze prinses Léa en ridder Nicolas hebben we het Kasteel van Vêves doorzocht. Op het programma: een leuke sfeer, een boeiend verhaal en een formidabele schat. Nog beter dan in een sprookje!
Boeking
Château
Château de Vêves

Château de Vêves
Rue de Furfooz 3
5561 Celles
+32 82 66 63 95
infoveves@gmail.com

Meer info

Daar gaan we dan, voor de schattenjacht...

Léa en Nicolas, getooid als prinses en ridder, vertrekken op speurtocht in het Kasteel van Vêves. We hebben moeite om ze te volgen in de gangen van het mooiste middeleeuwse kasteel van België. Ze nemen hun zoektocht immers ter harte en willen die schat snel vinden! Maar het is als team dat we de raadsels gaan oplossen, het ene na het andere.

"Wat is het blazoen van de familie Beaufort?"

Al onze zintuigen zijn alert om op de vragen te antwoorden. De kinderen vinden het geweldig en wij ouders ook! In een dergelijk decor wanen we ons in een sprookje. We kunnen onze ogen niet geloven wanneer we ineens voor de Schone Slaapster staan. Voor de indrukwekkende torens of in de vertrekken van het kasteel ontdekken we het boeiende verhaal van het Kasteel van Vêves. "Maar waar is die schat?" Onze prinses Léa en ridder Nicolas, dankzij hun moed en doorzettingsvermogen, doen de formidabele ontdekking. Het geluk kun je van hun gezichten aflezen en het is een plezier om te zien.

Zie de routebeschrijving

Video