cerclwal_bo_0883-hd.jpg

Namur Congrès

Op zoek naar een ruimte voor uw volgende meeting, een eventlocatie voor een bedrijfsfeest, een teambuildingactiviteit onder collega's ? Dan kiest u toch voor "Namur Congrès" !

Waarom een beroep doen op onze dienst?

  • Een enkele gesprekspartner: als officieel Convention bureau van de provincie Namen werkt Namur Congrès samen met meer dan 140 MICE-operatoren (Meeting, Incentive, Congress, Event) op haar grondgebied: zakenhotels en andere business verblijfsaccommodatie, conferentie- en congrescentra, eventlocaties, ...
  • Een gratis dienst: wij kennen het aanbod voor bedrijven door en door. Daarom kunnen wij u snelle, efficiënte logistieke hulp op maat bieden, om u naar die plekken en dienstverleners te leiden die aan uw verwachtingen voldoen.

  • Kostbare tijdswinst: wij gaan voor u de beschikbaarheid bij de dienstverleners na en stellen ze de nodige vragen. U moet dan alleen nog rustig de aanbiedingen die wij u voorlegden, bekijken en contact opnemen met de dienstverlener(s) die u selecteerde


U hebt advies nodig of een offerte voor uw volgend evenement? Neem vandaag nog contact met ons op!

U wil op de hoogte blijven van onze MICE-nieuwigheden? Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Gewoon hier klikken en het zakentoerisme in de provincie Namen zal geen geheimen meer hebben voor u!

www.namurcongres.be