Persoonlijke reisgidsPersoonlijke reisgids
empty

De Maas, 1001 ideeën voor activiteiten

30-apr-2012 15:47:18

De Maas is 950 kilometer lang, en daarmee één van de grootste rivieren van Europa. Het dringt België binnen via de Provincie Namen, in Heer en verlaat de provincie in Andenne.

Profondeville, de Maas

De Maas is de ideale plaats om speciale en wilde plaatsen te ontdekken of om te ontspannen. Het biedt talrijke wandelingen, zowel op de rivier zelf op haar wilde oevers. U kunt gewoon een boot huren zonder vaarbewijs – plezier gegarandeerd! U kunt ook fietsen huren en genieten op uw eigen tempo. Langs de weg vindt u kastelen, bossen, spectaculaire rotskliffen, wilde dieren en gezellige rustplaatsen!

Enkele voorbeelden die u zeker niet mag missen: de Romaanse Abdijkerk van Hastière, het kasteel en de Franse tuinen van Freyr, de aankomst van de afvaart van de Lesse met de kajak, de collegiale kerk van Dinant en de citadel, het Museum van de Pataphonie, de ruïnes van Bouvignes, de grot “La Merveilleuse”, de Abdij van Leffe, de Vallei van de Molignée, het recreatieve eiland van Yvoir, het kasteel en de tuinen van Annevoie, de Citadel en de oude binnenstad van Namen, de musea in Namen, het Museum van de Keramiek in Andenne...

 
 
 
 
 

Newsletter

Ontvang :

  • suggesties voor originele arrangementen
  • tips voor verblijven of activiteiten
  • de laatste nieuwigheden in de streek

Inschrijving

 

Facebook

My Great Web page
 

Twitter

 

Belgïe